JPM ARTS & SCIENCE COLLEGE Affiliated to M.G. University, Kottayam & Approved by the Govt. of Kerala An Institution established by the St. Joseph's Province of CST Fathers Kanchiyar P.O. Kattappana An ISO 9001:2015 Certified Institution Kanchiyar , Kattappana Website :www.jpmcollege.ac.in e-mail:cstipmcollege@gmail.com

SCHEDULE

09-09-2020 : Administration 11-09-2020 : Criteria 1 14-09-2020 : Criteria 2

15-09-2020 : Criteria 3 16-09-2020 : Criteria 4 17-09-2020 : Criteria 5 18-09-2020 : Criteria 6 22-09-2020 : Criteria 7

At 2:30 pm on all days



ORIENTATION **PROGRAMME ON**

Preparation for NAAC **First Accreditation & IQAC Database Management System**

Organised By, In Association with Marian College Kuttikkanam(Autonomous)



Google Meet



мг.Ajay Joseph **Assistant Professor &** Former Joint Coordinator, IQAC Bharta Mata Colleege, Thrikkakara

For More Details

Sheela.S, **IQAC Coordinator** Mob: 8156830377

Tomson Joseph, IQAC Joint Coordinator Mob:9961844349 Dr.V.V.Georgekutty Principal

JPM Arts and Science College, Kanchiyar Orientation programme on 'Preparation for NAAC First Accreditation and IQAC Database Management System' Report

An Orientation programme on 'Preparation for NAAC First Accreditation and IQAC Database Management System' was organized by the Internal Quality Assurance Cell of JPM College in association with Marian College Kuttikkanam during September 9 to 18. The orientation was conducted for the seven criteria's and for the college management. The orientation programme was arranged from 09.09.2020 onwards in the afternoon from 2.30 pm to 4 pm each day, on 8 consecutive working days. The Orientation commenced on 9th September at 2.30pm with a session about the NAAC First Accreditation for the management. Following that the orientation is given to all the seven criteria's. Mr. Ajay Joseph (Former Joint Coordinator-IQAC), Asst. Professor, Bharata Matha College Thrikkakara (Accredited by NAAC with A+ grade, CGPA – 3.47) was the chief resource person of the orientation programme.

All the teachers and administrative staff of Sanjo College mullakkanam also attended the sessions along with our staff. Members of each criterion attended the session of the criterion concerned. Most of the participants rated the sessions as excellent and informative. The Orientation was informative and highly useful to the participants in preparing the documents for NAAC first Accreditation

Kanchiyar 25.09.2020

Tomson Joseph Joint Coordinator- IQAC Sheela S Coordinator- IQAC



Orientation programme on 'Preparation for NAAC First

Accreditation and IQAC Database Management System'

Programme Schedule

09-09-20 Wednesday @ 2.30 PM

Welcome : Dr. V. V Georgekutty (Principal, JPM Arts and Science College)

Technical Session : Mr. Ajay Joseph (Former Joint Coordinator-IQAC) Asst.Professor, Bharata Matha College Thrikkakara

Vote of Thanks : Tomson Joseph (IQAC Joint Coordinator)

11 -09-20 Friday @ 2.30 PM

Welcome	: Ms. Binila mol Sabu
	(criterion 1 Leader)
Technical Session	: Mr. Ajay Joseph(Former Joint Coordinator-IQAC) Asst.Professor, Bharata Matha College Thrikkakara

Vote of Thanks : Mr. Abhinand C S (Criteria 1 member)

14-09-20 Monday@2.30PM

Welcome	:Mr. Joy Augustine (criterion 2 Leader)
Technical Session	:Mr. Ajay Joseph (Former Joint Coordinator-IQAC) Asst.Professor, Bharata Matha College Thrikkakara

Vote of Thanks : Sulu p thampi (Criteria2 member)

15-09-20 Tuesday @ 2.30PM

Welcome	:Ms. Sunil Thomas (Criteria 3 member)
Technical Session	:Mr. Ajay Joseph (Former Joint Coordinator-IQAC) Asst.Professor, Bharata Matha College Thrikkakara

Vote of Thanks :Jyothimol s (Criteria3 member)

16-09-20 Wednesday @ 2.30PM

Welcome	: Mr.Abin P Thomas	(Criteria 4 member)
---------	--------------------	---------------------

- Technical Session :Mr. Ajay Joseph (Former Joint Coordinator-IQAC) Asst.Professor, Bharata Matha College Thrikkakara
- Vote of Thanks :Mr. Sunil Thomas(Criteria 4 member)

17-08-20 Thrursday @ 2.30PM

Welcome	:Mr. Beneesh Joseph (Criteria 5 Leader)
Technical Session	:Mr. Ajay Joseph (Former Joint Coordinator-IQAC) Asst.Professor, Bharata Matha College Thrikkakara
Vote of Thenks	Tomson Josoph

Vote of Thanks :Tomson Joseph (IQAC Joint Coordinator)

18-08-20 Tuesday @ 2.30PM

Welcome	: Dr. V. V Georgekutty (Principal, JPM Arts and Science College)
Technical Session	:Mr. Ajay Joseph (Former Joint Coordinator-IQAC) Asst.Professor, Bharata Matha College Thrikkakara
VoteofThanks	:Rev.Fr. Tony Adukuzhiyil CST
	(Vice Principal, JPM Arts and Science College)

Participants List

Orientation programme on 'Preparation for NAAC First Accreditation and IQAC Database Management System'

Attendance for: Class List on 2020-09-14
Names 2020-09-14 8:00 Arrival time
tomson joseph ✔ 8:00 (0min) [8:00]
principal jpm arts and science college
jithin joy jose
jithumon joy
abhijith k divakar
ancy t francis
joy augustine
srjosmy joseph
joseph xavier
asha shyju
jiphy george
tintu jise
elizabeth thomas
jismy sukumaran
anish angadiath
ajay joseph bmc
educational experts
abin k markose
sheela justin
jomy jose
anooj chacko
sulu p thampi
aswathy soman
ebin joy
emma joseph
deepthy c.a

fr. jobin koonamparayil cst
lydia evelyn
jenish joseph
meenu mathew
raji malu
aneesh m a
silja p.d
anju p thomas
jpm college kanchiyar
somy benny
Attendance for: Class List on 2020-09-15
Names 2020-09-15 1:56 Arrival time
abhijith k divakar ? 1:56 (27min) [2:22]
abin k markose ? 1:56 (5min) [2:03]
manager jpm group of institutions ? 1:56 (10min) [2:15]
anju varkey ? 1:56 (27min) [2:22]
asha shyju
jiphy george
tintu jise
elizabeth thomas
jismy sukumaran
anish angadiath
ajay joseph bmc
educational experts
abin k markose
sheela justin
jomy jose
anooj chacko
sulu p thampi
aswathy soman
ebin joy

emma joseph

deepthy c.a

Names 2020-09-16 1:58 Arrival time

jyothi mol s ? 1:58 (58min) [3:20]

criss mariya george ? 1:58 (79min) [3:20]

jojin joseph ? 1:58 (14min) [2:35] 2:37 (6min) [2:43] 2:45 (8min) [2:52] 2:54 (12min) [3:06] 3:07 (13min) [3:20]

abin p thomas ? 1:58 (57min) [2:55]

abhijith k divakar ? 1:58 (19min) [2:19] 2:18 (8min) [2:26]

sajan cs ? 1:58 (4min) [2:04] 2:11 (0min) [2:11] 2:13 (2min) [2:15] 2:16 (38min) [3:20]

anish angadiath ? 1:58 (25min) [2:23] 2:24 (18min) [2:45]

emma joseph ? 1:58 (44min) [3:20]

manager jpm group of institutions ? 1:59 (4min) [2:04] 2:51 (15min) [3:05]

sheela justin ? 1:59 (0min) [1:59] 2:00 (0min) [2:00] 2:01 (40min) [3:20]

abin k markose ? 1:59 (80min) [3:20]

jismy sukumaran ? 1:59 (50min) [3:18]

sunil kaniyaparambil ? 1:59 (2min) [2:42] 3:07 (9min) [3:15] 3:16 (4min) [3:20]

elizabeth thomas ? 2:00 (10min) [2:14] 2:21 (15min) [2:36] 2:36 (8min) [2:43] 2:44 (31min) [3:14] 3:13 (0min) [3:13]

seena kurian ? 2:00 (39min) [3:19]

silja p.d ? 2:00 (10min) [2:47] 2:48 (33min) [3:20]

joseph xavier ? 2:01 (2min) [2:03] 2:06 (69min) [3:20]

ajay joseph bmc ? 2:02 (19min) [2:21] 2:02 (7min) [2:09] 2:19 (5min) [2:23] 2:25 (56min) [3:20]

raji malu ? 2:03 (46min) [2:48] 2:56 (24min) [3:20]

tintu jise ? 2:03 (26min) [3:20]

anju p thomas ? 2:03 (22min) [2:24] 2:28 (14min) [2:45] 3:16 (0min) [3:16]

asha shyju ? 2:03 (1min) [2:04] 2:14 (25min) [2:45]

anooj chacko ? 2:04 (38min) [2:45]

vijilmon k v ? 2:07 (12min) [2:19] 2:24 (0min) [2:24] 2:35 (0min) [2:35] 2:42 (8min) [2:51] 2:52 (8min) [3:01] 3:02 (1min) [3:07] 3:12 (8min) [3:20]

lydia evelyn ? 2:12 (33min) [2:51] 2:51 (28min) [3:20] srjosmy joseph ? 2:14 (0min) [2:14] sanjo college rajakad ? 2:14 (38min) [3:20] 2:18 (63min) [3:20] meenu mathew ? 2:18 (0min) [2:18] 2:54 (4min) [2:58] deepthy c.a ? 2:19 (18min) [2:45] jenish joseph ? 2:26 (2min) [2:28] 2:54 (1min) [2:55] somy benny ? 2:54 (24min) [3:20] Attendance for: Class List on 2020-09-17 Names 2020-09-17 1:57 Arrival time anish angadiath ? 1:57 (69min) [3:06] abin k markose ? 1:58 (4min) [2:02] 2:02 (15min) [2:17] 2:30 (16min) [2:46] abhijith k divakar ? 1:58 (67min) [3:06] bineesh joseph ? 1:58 (51min) [2:49] 2:49 (17min) [3:06] manikandan s ? 1:59 (22min) [3:06] akhil kumar m? 1:59 (67min) [3:06] ajay joseph bmc ? 2:00 (67min) [3:06] vice principal jpm arts and science college ? 2:00 (5min) [2:05] 2:11 (8min) [3:06] sheela justin ? 2:01 (5min) [2:05] srjosmy joseph ? 2:01 (2min) [2:03] 2:21 (0min) [2:21] 2:29 (0min) [2:29] 3:03 (0min) [3:03] joseph xavier ? 2:02 (2min) [2:04] 2:10 (9min) [3:06] anju p thomas ? 2:02 (64min) [3:06] tintu jise ? 2:03 (0min) [2:03] 2:15 (11min) [3:06] emma joseph ? 2:03 (13min) [3:06] anooj chacko ? 2:04 (62min) [3:06] elizabeth thomas ? 2:04 (1min) [2:05] 2:14 (0min) [2:14] 2:23 (1min) [2:24] 2:25 (4min) [2:55] lydia evelyn ? 2:05 (9min) [3:06] asha shyju ? 2:05 (61min) [3:06] jenish joseph ? 2:05 (9min) [3:06] vijilmon k v ? 2:05 (0min) [2:05] 2:13 (0min) [2:13] jismy sukumaran ? 2:07 (0min) [2:07] 2:12 (0min) [2:12] 2:24 (15min) [3:06]

joby achan ? 2:07 (0min) [2:07]

jomom george ? 2:10 (1min) [2:10] 2:11 (0min) [2:11] 2:15 (1min) [2:49]

raji malu ? 2:10 (0min) [2:10] 2:44 (2min) [2:54] 2:54 (7min) [3:05]

somy benny ? 2:11 (0min) [2:11]

ebin joy ? 2:14 (0min) [2:14]

seena kurian ? 2:14 (0min) [2:14]

sanjo college rajakad ? 2:17 (0min) [2:17]

IQAC JPM College ? 3:05 (1min) [3:06]

Attendance for: Class List on 2020-09-18

Names 2020-09-18 1:55 Arrival time

tibin thomas ? 1:55 (2min) [1:56] 1:58 (34min) [2:37] 2:38 (2min) [2:40] 3:38 (18min) [3:55] 3:56 (8min) [4:04] 4:05 (3min) [4:07]

vijay p prince ? 1:55 (87min) [3:21]

abhijith k divakar ? 1:55 (64min) [3:37] 4:01 (0min) [4:01]

abhila s ? 1:55 (5min) [1:59] 2:01 (19min) [2:58] 2:59 (28min) [3:26]

sanjo college rajakad ? 1:55 (7min) [2:07] 2:07 (14min) [2:20]

elizabeth thomas ? 1:55 (2min) [1:57] 2:01 (4min) [2:06] 2:17 (11min) [2:27] 2:28 (0min) [2:28] 2:36 (0min) [2:36] 2:36 (5min) [2:43] 2:51 (1min) [2:51] 3:08 (0min) [3:08] 3:10 (0min) [3:10] 3:17 (2min) [3:18] 3:23 (34min) [3:56] 3:57 (6min) [4:02] 4:03 (4min) [4:07]

priyamol c d cheriyakollappallil divakaran ? 1:55 (37min) [2:36] 2:42 (0min) [2:42] 2:44 (0min) [2:44] 2:51 (44min) [4:07]

anish angadiath ? 1:55 (1min) [1:56] 2:00 (35min) [2:34] 2:35 (51min) [3:26] 3:27 (41min) [4:07]

tintu jise ? 1:55 (1min) [1:56] 2:06 (30min) [2:40] 3:32 (2min) [3:34]

jomon george ? 1:55 (65min) [4:07]

anooj chacko ? 1:57 (0min) [1:57] 2:05 (123min) [4:07]

jismy sukumaran ? 1:57 (9min) [2:07] 2:14 (16min) [2:31] 2:35 (5min) [2:39]

raji malu ? 1:58 (77min) [3:22]

asha shyju ? 1:58 (18min) [2:16] 2:35 (37min) [3:12]

akhila treesa cyriac ? 1:58 (59min) [3:37]

vice principal jpm arts and science college ? 1:58 (22min) [2:28] 2:19 (10min) [2:40] 3:11 (0min) [3:11] 3:12 (45min) [3:56] 3:53 (1min) [3:56] 3:58 (1min) [3:59]

christy maria ? 1:59 (13min) [3:30] 3:38 (27min) [4:07]

sheela justin ? 1:59 (69min) [4:07]

jiphy george ? 2:00 (21min) [2:29]

dr. georgekutty v.v. ? 2:00 (82min) [3:23] 3:25 (5min) [3:39] 3:47 (20min) [4:07]

alan john thomas ? 2:00 (25min) [3:00]

abin k markose ? 2:00 (58min) [3:37]

nidhin kumar k.g ? 2:01 (6min) [2:07] 2:09 (31min) [2:40] 2:50 (0min) [2:50] 3:02 (0min) [3:02] 3:26 (10min) [3:36] 3:38 (1min) [3:38] 3:40 (3min) [3:43] 3:44 (24min) [4:07]

emma joseph ? 2:01 (11min) [2:43] 3:34 (9min) [3:46] 3:48 (20min) [4:07]

ajay joseph bmc ? 2:01 (125min) [4:07]

anju c.p ? 2:01 (11min) [2:13] 2:35 (64min) [4:07]

somy benny ? 2:02 (34min) [2:40]

joseph xavier ? 2:03 (60min) [4:01]

vijilmon k v ? 2:03 (6min) [2:13] 2:14 (4min) [2:40] 2:48 (0min) [2:48] 2:55 (0min) [2:55]

nimmy paul ? 2:04 (21min) [2:27]

seena kurian ? 2:08 (10min) [2:17] 2:21 (49min) [4:07]

lydia evelyn ? 2:11 (60min) [4:07]

deepthy c.a ? 2:15 (30min) [3:58] 3:59 (1min) [4:00]

jenish joseph ? 2:16 (3min) [2:38] 3:00 (0min) [3:00]

srjosmy joseph ? 2:21 (8min) [2:29] 2:43 (0min) [2:43]

meenu mathew ? 2:24 (20min) [2:44]

Notice

The College Council held yesterday (03.7.2020) recommended to conduct an orientation programme on 'Preparation for NAAC First Accreditation and IQAC Database Management System' for all staff of the college. Accordingly, an orientation programme is arranged to be held from 10.7.2020 (Monday) onwards in the afternoon from 2.30pm to 4pm each day,on 8 consecutive working days, as per the following schedule. All teachers and administrative staff (criteria-wise) are requested to attend the programme online without fail. It is compulsory that the members of each criterion attend the session of the criterion concerned. However, interested persons can attend the sessions on other criteria also. Mr. Tomson Joseph, Joint Coordinator, IQAC is entrusted to coordinate the entire programme and draft report on its completion.

10.7.2020	2.30pm	College Administration and invited members
11.7.2020	2.30pm	Criteria – 1 Team
12.7.2020	2.30pm	Criteria – 2 Team
13.7.2020	2.30pm	Criteria – 3 Team
14.7.2020	2.30pm	Criteria – 4 Team
17.7.2020	2.30pm	Criteria – 5 Team
18.7.2020	2.30pm	Criteria – 6 Team
19.7.2020	2.30pm	Criteria – 7 Team

Mr. Ajay Joseph (Former Joint Coordinator-IQAC), Asst. Professor, Bharata Matha College Thrikkakara (Accredited by NAAC with A+ grade, CGPA - 3.47) is the chief resource person of the orientation programme.

4.7.2020

Principal

To: All staff and office file

Notice

The orientation programme on 'Preparation for NAAC First Accreditation and IQAC Database Management System' rescheduled earlier is scheduled to be held from 24.8.2020 (Monday) onwards as per the schedule given hereunder. All teachers and administrative staff (criteria-wise) are requested to attend the programme online without fail. It is compulsory that the members of each criterion attend the session of the criterion concerned. However, interested persons can attend the sessions on other criteria also. Mr. Tomson Joseph, Joint Coordinator, IQAC is entrusted to coordinate the entire programme and draft report on its completion.

24.8.2020 2.30pm College Administration and invited members

25.8.2020 2.30pm Criteria – 1 Team

26.8.2020 2.30pm Criteria – 2 Team

08.9.2020 2.30pm Criteria – 3 Team

09.9.2020 2.30pm Criteria – 4 Team

10.9.2020 2.30pm Criteria – 5 Team

11.9.2020 2.30pm Criteria – 6 Team

12.9.2020 2.30pm Criteria - 7 Team

Mr. Ajay Joseph (Former Joint Coordinator-IQAC), Asst. Professor, Bharata Matha College Thrikkakara (Accredited by NAAC with A+ grade, CGPA - 3.47) is the resource person of the orientation programme. 20.8.2020 Principal To: All staff and office file

20/08/2020

Principal

Notice

The orientation programme on 'Preparation for NAAC First Accreditation and IQAC Database Management System' originally scheduled to commence on10th August 2020 and later rescheduled to 24.8.2020 (Monday) is again postponed, considering the public meeting to facilitate the rank holders on 25th, and will be held from Wednesday, 9th September 2020 onwards. Revised schedule will be issued shortly. As it is compulsory for the staff to attend the programme, necessary arrangements may be made well in advance to make it convenient to attend the orientation without fail.

23.8.2020

Principal

To: All Staff Copy to: 1. IQAC for further n.a.

2. Office file